Skip to content

Service

Showroom

De showroom van Archipel Zonwering is op afspraak geopend. Zo kunnen wij u garanderen dat u onze volledige tijd en aandacht krijgt. U kunt zich in alle rust komen oriënteren op de aanschaf van zonwering of raamdecoratie, zonder enige verplichting.

Als Official Dealer van grote merken, zoals bijvoorbeeld Luxaflex®, Zonnelux, Somfy, Velux, Fakro en Smits, kunt u bij ons rekenen op hoogwaardige producten die altijd op maat gemaakt worden.

Onze adviseur neemt graag de tijd om u het volledige productaanbod en de verschillende stoffen te laten zien en voelen. Ook kunt u de diverse bedieningsmogelijkheden zelf uitproberen.

Plan direct uw bezoek: 

Archipel biedt vanaf het eerste contactmoment dienstverlening op maat. Twijfelt u nog? Lees dan hier de beoordelingen van echte klanten. 

archipel zonwering

Advies en aankoop

Advies

Onze adviseur is uitstekend opgeleid en beschikt over jarenlange ervaring en een ruime technische kennis. Hij neemt uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Wij komen graag bij u thuis, om u van deskundig advies te voorzien, gericht op uw specifieke situatie. Indien u dat wenst kan onze specialist ter plaatse een offerte opstellen. Ook kunt u een afspraak maken voor het bezoeken van onze showroom.

Aankoop

Wanneer u overgaat tot aankoop van één van onze producten, maken wij een uitgebreide offerte zonder kleine lettertjes. Onze specialist kan u direct een indicatie geven van de levertijd.

Zodra uw producten door ons vervaardigd zijn of door onze dealers geleverd zijn, ontvangt u van ons een bericht. Samen stemmen we een datum af voor levering en/of montage.

Op de dag van montage komt ons team bij u op locatie om de producten vakkundig te monteren. Bij vertrek laten wij onze werkplek netjes achter en weet u precies hoe alles werkt.

Heeft u later nog vragen? Wilt u door Archipel het onderhoud aan uw zonwering laten verzorgen of wilt u een reparatie of vervanging aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Onderhoud 

Voor diverse soorten zonwering en hordeuren kunt u het onderhoud eenmalig of jaarlijks aan Archipel overlaten. Wij controleren en smeren de draaiende/bewegende delen van uw product met een speciale spray. Ook controleren we de montagepunten en testen we de algehele stevigheid van de constructie. We kijken de afstellingen na en checken of alles goed sluit of opgetrokken wordt in de eventuele omkasting. 

Door het onderhoud te laten uitvoeren door de vakman, worden eventuele defecten op tijd geconstateerd, voordat er verdere schade optreedt. 

Wij werken nauw samen met een bedrijf uit de regio, dat gespecialiseerd is in het reinigen van zonwering.

Reparatie 

Bij een reparatieverzoek kunt u gemakkelijk telefonisch contact opnemen met onze vakman. Hij zal u vragen om de storing of het defect precies te omschrijven en eventueel een foto te sturen. 

Samen stemmen we een datum af om op locatie te komen kijken en de storing te verhelpen of het defect te repareren. 

Onze vakman kan u meer vertellen over reparaties onder garantie of buiten de garantietermijn. 

Vervanging 

Sommige onderdelen van uw zonwering zijn te vervangen, zoals het zonnedoek. Wanneer het doek niet meer gerepareerd kan worden, niet meer gereinigd kan worden of wanneer u een andere stijl of kleur wenst, kunt u er voor kiezen om alleen het doek te vervangen. 

Bij verschillende soorten zonwering is het mogelijk om een handmatige bediening te laten vervangen door een elektrische/automatische bediening. 

Informeert u bij onze specialist of vervanging mogelijk is in uw situatie. 

Reviews

Archipel Zonwering