Skip to content
Menu

Houten jaloezieën

Breng direct sfeer in huis met de houten jaloezieën van Archipel, by Luxaflex®. De warme, natuurlijke uitstraling van hout, gecombineerd met het strakke design, komt in vrijwel ieder interieur tot zijn recht. De horizontale jaloezieën worden altijd op maat gemaakt, van duurzaam geproduceerd hardhout of modern imitatiehout, dat in diverse trendkleuren leverbaar is.

Voordelen van houten jaloezieën

Houten jaloezieën bieden functioneel comfort voor wie van daglicht én van privacy houdt: vrij zicht naar buiten maar geen inkijk.

De lichtinval is gemakkelijk op ieder moment te reguleren. Door de lamellen naar boven te richten, weerkaatst het licht via het plafond, wat voor een natuurlijke, egale verlichting zorgt, zonder direct zonlicht.

De naturel look van echt hout creëert direct een warme sfeer. Door de ruime keuze in duurzaam geproduceerde houtsoorten en trendkleuren passen de jaloezieën altijd bij de stijl van uw woning en inrichting.

Horizontale houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in een lamelbreedte van 50 of 70 mm. Het ladderband is eveneens in een breed scala aan kleuren verkrijgbaar, in breedtes van 10 of 38 mm.

De houten jaloezie van Luxaflex® is ook geschikt voor plaatsing op schuine ramen, zoals dakramen, met gebruik van zijgeleiding. Afhankelijk van de afstand tot het raam, kunt u kiezen voor handmatige of automatische bediening.

Met de collectie Wood Elements kunt u zelfs in de badkamer genieten van jaloezieën met stijlvolle houtstructuren. Deze kunststof jaloezieën zijn perfect bestand tegen vocht en verkrijgbaar in verschillende breedtes.

Andere pluspunten

  • Jaloezieën van Luxaflex® zijn uitgerust met een oprolbaar koord. Zo is er nooit sprake van rommelige, bungelende koorden, die gevaarlijk kunnen zijn voor kleine kinderen.
  • De isolerende werking in zomer èn winter, zorgt direct zorgt voor energiebesparing.
  • Jaloezieën zijn geluidsabsorberend en zorgen zo voor een betere akoestiek in iedere kamer.
  • Uw meubels worden stijlvol beschermd tegen schadelijke uv-stralen.
  • Gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvrij.

Bediening

De jaloezieën van Luxaflex® bieden eindeloze mogelijkheden om te spelen met licht. Door de houten stroken te kantelen met de tuimelstang, kiest u voor meer of minder licht en minder of meer privacy. Met het koord kunt u de jaloezieën eenvoudig in zijn geheel omhoog trekken of juist laten zakken.

Daarnaast kunt u kiezen voor jaloezieën met de LiteRise® bediening, waarbij u met één hand exact de positie van de zonwering kunt bepalen. De jaloezieën blijven simpelweg op de positie waar u ze loslaat. 

Tuimelstang

Tuimelstang

LiteRise®

LiteRise®

Houten jaloezieën zijn ook gemakkelijk automatisch te bedienen door het smart home systeem PowerView® Automation. Dit is een draadloos systeem om raamdecoratie mee te bedienen, dat werkt via een Pebble®, een app op uw mobiele telefoon of uw bestaande smart home systeem.

PowerView Automation®

PowerView Automation®

Maatwerk

Archipel levert uitsluitend op maat gemaakte raamdecoratie van het merk Luxaflex®. We zijn er trots op onszelf Official Dealer van Luxaflex® te mogen noemen, de Europese leider in raamdecoratie op maat. Het uitgebreide assortiment aan verfijnde stoffen en materialen, in alle denkbare kleuren, verzekert ons van een passend aanbod voor al onze klanten.

De vakman van Archipel beschikt over veel kennis en een jarenlange ervaring. Als Luxaflex® specialist voorziet hij u van deskundig advies en neemt hij graag de tijd om u het volledige productaanbod te laten zien. Ook is hij opgeleid om alle vormen van raamdecoratie namens Luxaflex® in te meten op uw locatie. Onze specialist kan al uw wensen omzetten in een passend raamdecoratieplan.

De prijs van uw raamdecoratie wordt bepaald door de gekozen materialen en de bediening, de hoeveelheid ramen die u van houten jaloezieën wilt voorzien en de oppervlakte.

Archipel kan een vrijblijvende offerte op maat verzorgen, ook wanneer u verschillende soorten raamdecoratie wilt toepassen in uw woning.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u gemakkelijk contact opnemen met onze vakman. Hij komt graag bij u langs voor een oriënterend gesprek, persoonlijk advies, inmeten en een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

Andere soorten raamdecoratie

Aluminium jaloezieën

Duette® shades

Rolgordijnen

Vouwgordijnen

Reviews

Archipel Zonwering