Skip to content
Menu

Projecten

Archipel Zonwering is een enthousiaste speler op de zakelijke markt. Wij komen graag met u in contact, voor het maken van een vrijblijvende offerte voor hoogwaardige zonwering of raamdecoratie op maat. 

Zonwering op maat 

Archipel plaatst met plezier handgemaakte markiezen bij uw restaurant of een rolluik bij uw winkelraam. Maar ook voor het monteren van 130 screens bij uw kantoor draait Archipel haar hand niet om. 

Vraag onze vakman om advies voor uw project. Hij kan u diverse mogelijkheden laten zien, waarbij hij rekening houdt met de omstandigheden: zonzijde/schaduwzijde, benodigde mate van zonwerende/verduisterende materialen, grootte en hoogte van het gebouw, afmetingen van de ramen, invloed van de wind (loef- en lijzijde), benodigde doorloophoogte onder de zonwering, bedieningsgemak, uw budget en vele andere factoren. 

Ook voor het onderhouden of vervangen van uw zonwering kunt u contact opnemen met de adviseur van Archipel.

Raamdecoratie op maat 

Veel bedrijven en instellingen kiezen voor een uniforme uitstraling van hun panden. De gekozen raamdecoratie is daarbij van groot belang, omdat deze zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde gezien wordt.

Archipel verzorgt al jaren de levering en montage van diverse soorten raambekleding van topmerk Luxaflex®, in de meest uiteenlopende panden. In overleg met de architect of eindgebruiker van het pand wordt een kleurenlijn gekozen en worden de meest geschikte vormen van raambekleding ingemeten, besteld en voor u gemonteerd.

Vraag onze vakman om advies voor uw project. Hij kan u diverse mogelijkheden laten zien, waarbij hij rekening houdt met de omstandigheden: benodigde mate van zonwerende/verduisterende materialen, afmetingen van de ramen, aanwezigheid van centrale verwarming, functie van de betreffende ruimtes, bedieningsgemak, uw budget en vele andere factoren. 

Ook voor het vervangen van uw raamdecoratie of het aanpassen van de bediening kunt u contact opnemen met de adviseur van Archipel.

Voor reviews van echte klanten kunt u terecht op onze Contactpagina.

Portfolio

In ons portfolio treft u voorbeelden van de diverse projecten, waarbij Archipel betrokken was als leverancier en installateur van zonwering en/of raamdecoratie.

Hieronder binnenkort foto’s van diverse projecten.

Reviews

Archipel Zonwering