Skip to content

Heaters

In Nederland zijn niet alle zomerse avonden zwoel. Om toch wat langer van het buitenleven te kunnen genieten, kunt u de aanschaf van een heater of terrasverwarmer overwegen. 

Archipel levert heaters van het merk Somfy, die zeer duurzaam zijn qua  fabricage en energieverbruik. Zo kunt u op een verantwoorde manier de koelere zomeravonden nét iets warmer maken.

Voordelen van een heater

  • De Somfy heater verwarmt uw terras door middel van infrarood straling. Deze veilige terrasverwarmer heeft een hoog rendement en is instelbaar op 3 standen, die verschillen in intensiteit.
  • De terrasheater heeft een geïntegreerde sleep timer en is geschikt voor een oppervlakte tot 18 m².
  • De tuinheater is verkrijgbaar in wit en antraciet grijs.
  • Deze praktische terrasverwarming is eenvoudig te bedienen door middel van de Somfy io afstandbediening of de Somfy app.
  • Onze vakman voorziet u vooraf van advies over het bestellen van de heater met de juiste kabellengte en zal de heater op de perfecte plaats voor u monteren.
heater

Heater wit

heater

Heater antraciet

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u gemakkelijk contact opnemen met onze vakman. Hij komt graag bij u langs voor een oriënterend gesprek, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

Buitenleven

Raamhorren 

Hordeuren

Reviews

Archipel Zonwering